Willem Mohr
Katharina Hebben
Elisabeth Mohr
(Cir 1897-1920)

 

Gezin

Partners/kinderen:
1. Johann Joseph Kreutzkamp

Elisabeth Mohr

  • Geboren: Cir 1897
  • Huwelijk (1): Johann Joseph Kreutzkamp
  • Overleden: 27 Sep 1920, Heerlen, Limburg, Nederland ongeveer 23 jaar oud 122

Afbeelding

Elisabeth trouwde met Johann Joseph Kreutzkamp, zoon van Heinrich Joseph Kreutzkamp en Maria Adelheide Grotenroth, op 10 Feb 1921 in Heerlen, Limburg, Nederland. (Johann Joseph Kreutzkamp werd geboren op 25 Sep 1895 in Bardenberg, Nordrhein-Westfalen, Duitsland en overleed op 16 Dec 1980 in Heerlen, Limburg, Nederland.)


opsommingsteken  Huwelijksnotities:

De huwelijksakte.

In deze akte staat:

Heden 10 februari negentien honderd een en twintig zijn voor mij, Ambtenaar van den Burgelijken Stand de Gemeente HEERLEN in het openbaar, in het gemeentehuis verschenen, te einde een huwelijk aan te gaan:
Johann Joseph Kreutzkamp Duitscher, oud vijf en twintig jaar, geboren te Bardenberg van beroep mijnopzichter wonende alhier, meerderjarige zoon van Heinrich Joseph Kreutzkamp, ambtenaar wonende te Bardenberg en Maria Adelheide Grotenrath, overleden, weduwnaar van Elisabeth Mohr
En
Maria Cunigunda Schmitz, Duitsche oud acht en twintig jaren, geboren te Garsweiler van beroep zonder, wonende te Jackenrath, meerderjarige dochter van Heinrich Josef Schmitz, bakker en van Clara Stegers zonder beroep beiden wonende te Jackenrath.
De afkondiging betreffende dit huwelijk is onverhinderd geschied alhier op negen en twintig januari dezes jaars.
Ik hen de aanstaande echtgenoten afgevraagd, of zij elkander aannemen tot echtgenooten en getrouwelijk alle plichten zullen vervullen, welke door de wet aan den huwelijken staat verbonden zijn. Nadat deze vragen door hen bevestigend beantwoord werden, heb ik in naam der wet uitspraak gedaan, dat zij door het huwelijk aan elkander zijn verbonden.
Als getuigen waren aanwezig:
Jan Sterken oud negen en twintig jaar, van beroep arbeider…. Wonende alhier
Arnoldus Hendrix oud zeven en twintig jaar, van beroep gemeentebode wondende alhier
Waarvan akte, welke overeenkomstig de wet is voorgelezen.



Startpagina | Inhoudsopgave | Achternamen | Naamlijst

Deze webpagina werd gemaakt op 20 Mei 2023 met Legacy 9.0, een onderdeel van MyHeritage.com; inhoud copyright en onderhouden door henk@kreutzkamp.nl